Cine este românul care va fi în LOJA REGALĂ la finala Simonei Halep de la Wimbledon. Va sta lângă ducesa de Cambridge şi Theresa May. EXCLUSIV

Sâmbătă, 13 iulie 2019, ora 16:00 poate fi o oră istorică pentru sportul românesc și pentru tenis, în special. Dacă Ilie Năstase nu a reușit să triumfe niciodată pe iarba de la Wimbledon în cele două finale jucate, 1972 cu Stan Smith și 1976 cu Bjorn Borg, acum Simona Halep are șansa de a câștiga trofeul, deși finala cu Serena Williams va fi o bătălie dură.

Un român în loja regală la finala Simona Halep – Serena Williams

Interesul în jurul finalei și FANATIK.RO, a aflat și vă oferă în exclusivitate numele personalităților care vor lua loc în Loja Regală la această finală. Soția prințului William, ducesa de Cambridge, Kate Middleton o va avea alături de primul ministru al Marii Britanii, Theresa May, cea care a pornit operațiunea de ieșire din Uniunea Europeană prin Brexit. Dar alături de aceste somități va lua loc și un român, împreună cu soția sa.

Este de vorba de însărcinatul cu afaceri a.i. al ambasadei României la Londra, Cosmin Onisii și de soția acestuia, Miruna. Pe contul său de twitter dl Cosmin Onisii se declară un pasionat al sportului, fan necondiționat al lui Liverpool și al jucătorului de snooker Ronnie O’Sullivan și acum susținător al Simonei Halep. Iar mesajul său sună bine pentru Simona: “Oriunde am fost eu au câștigat favoriții mei. Niciodată cu mine în tribune nu au pierdut”.

Ştire în curs de actualizare.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole