Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova LIVE VIDEO în Casa Pariurilor Liga 1. Echipele de start

Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova LIVE din Casa Pariurilor Liga 1 se joaca azi, 9 noiembrie 2019 17:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Echipele de start:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, leca, Neciu – Neguț, Rață, Bic, Yameogo – Dumiter, Ivancic

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Tiago Ferreira, Bancu – Ivanov, Cicâldău, Cosic – Bărbuț, Ivan, Mihăilă

LIVE score Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova LIVE  –

Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
9 noiembrie 2019 17:30

Universitatea Craiova Universitatea Craiova

Comentariul LIVE Chindia Târgovişte

VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN CHINDIA TÂRGOVIȘTE – UNIVERSITATEA CRAIOVA

Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova Casa Pariurilor Liga 1 LIVE STREAM Online TV pe Digisport, Telekom, Look TV. VIDEO cu rezumatul pe FANATIK.RO

Urmarește Live Score meciul Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, din Casa Pariurilor Liga 1. Meciul are loc pe 9 noiembrie 2019 17:30. Toate informațiile despre Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Chindia Târgovişte și Universitatea Craiova și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Casa Pariurilor Liga 1. Meciul dintre Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova se dispută pe stadionul Eugen Popescu, cu o capacitate de 
10000.

 • Universitatea Craiova Universitatea Craiova
  Casa Pariurilor Liga 1
  28 iulie 2019 17:00
  1-0

  Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
 • Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
  Cupa României
  10 septembrie 2013 15:30
  3-1 (1-0)

  Universitatea Craiova Universitatea Craiova

Meciul Chindia Târgoviște – Craiova are loc sâmbătă, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. Chindia e nou promovată, dar spre deosebire de Clinceni se descurcă mult mai bine și cu 16 puncte se află pe locul 13, la un loc de baraj, dar la trei lungimi peste Hermanstadt. Craiova lui Victor Pițurcă e candidată declarată la titlu, dar fără continuitate în rezultate, pentru a demonstra legitimitatea pretențiilor.

Chindia Târgoviște – Craiova Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida Chindia Târgoviște – Craiova se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 17:30 pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, acolo unde dâmbovițenii vor susține toate meciurile soocotite pe teren propriu în această ediție, pentru că lucrările de realizare a unei arene moderne lângă Turnul Chindiei se desfășoară prea încet. Meciul este televizat pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Chindia nu este un adversar ușor, chiar dacă are marele dezavantaj de a nu juca nici un meci cu adevărat acasă. Asta și pentru că la Ploiești vin mereu minim 10.000 de suporteri, iar acum e posibil ca numărul lor să fie și mai mare. Oricum, va fi o atmosferă de vis în tribune, pentru că și oltenii au galerie mereu. În tur, la Craiova gazdele au câștigat greu, cu 1-0. Craiova are 1,90 pentru vioctorie, Chindia 3,85.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole