CFR Cluj își încheie campania de transferuri din Iarnă cu achiziția unui jucător de la o rivală regională!

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, plănuiește să încheie campania de achiziții a clujenilor din această fereastră de mercato prin aducerea unui jucător exploziv pentru formația lui Dan Petrescu de la rivala ardeleană UTA Arad. Clujenii s-ar fi îneles cu extrema stângă a arădenilor Philipp Otele ce mai doar șase luni de contract cu ”Bătrâna Doamnă” și ar putea veni liber de contract în vară.

În ciuda numeroaselor opțiuni ofensive pe care formația din Gruia le are la dispoziție aceasta forțează aducerea lui Otele înainte de finalul actualei ferestre de transferuri iar prețul cerut de UTA în schimbul jucătorului ce poate evolua pe ambele flancuri dar și ca vârf împins este de 100 de mii de euro.

”Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul.” a declarat patronul clujenilor, Neluțu Varga.

Philip Otele a jucat pentru UTA de 20 de ori în actualul sezon al Superligii, reuşind să înscrie 5 goluri, ceea ce îl transformă în cel mai bun marcator al arădenilor. Performanţa este impresionantă ţinând cont că penultima clasată a punctat doar de 18 ori în campionat.  În prezent nigerianul în vârstă de 23 de ani este evaluat la 650 de mii de euro potrivit Transfermarkt.

Până acum, la CFR Cluj au venit în această iarnă Maglica (APOEL Nicosia), Ţâru (Jagiellonia), Peteleu (Kisvarda) şi Krasniqi (Ballkani) iar la capitolul plecărilor pe listă se numără Jefte Betancor (Pafos), Muanza (Apollon Smirnis) şi Ze Gomes (”U” Cluj).

sursa: primasport.ro

The post CFR Cluj își încheie campania de transferuri din Iarnă cu achiziția unui jucător de la o rivală regională! appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole