CFR Cluj aduce un golgheter al Superligii! Atacantul vine din Arabia pentru a o propulsa pe CFR cu golurile sale

Fostul golgheter de la FC Argeș, Cephas Malele s-a înțeles cu CFR Cluj iar atacantul se va alătura grupării conduse de Dan Petrescu. Internaționalul cu origini elvețiano-angoleze a marcat de 18 ori și a oferit 4 assist-uri pentru piteșteni în cele 31 de partide în tricoul lui FC Argeș. Malele vine la Cluj de la Al Tai din Arabia Saudită iar în cariera sa a mai evoluat pentru Palermo, FC Trapani și Virtus Entella în timp ce junioratul și l-a petrecut la FC Zurich.

” Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Tai au ajuns la un acord privind transferul atacantului Cephas Malele în Gruia. Fotbalistul de 28 de ani a început fotbalul la grupele de juniori ale lui FC Zurich, iar apoi a continuat în Italia la Palermo, FC Trapani și Virtus Entella. Apoi, după o perioadă petrecută în Portugalia, Malele a jucat un sezon la FC Argeș, iar în ultima stagiune a evoluat în Arabia Saudită la Al-Tai. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu.” au anunțat reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

The post CFR Cluj aduce un golgheter al Superligii! Atacantul vine din Arabia pentru a o propulsa pe CFR cu golurile sale appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole