Centrul Medical Galenus, exemplu de implicare în campania de vaccinare anti COVID-19

Printre cei care au răspuns favorabil campaniei de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 se numără lu reprezentanții Centrului Medical Galenus din Tîrgu Mureș,  în frunte cu Mihai-Dan Farcaș – managerul general al Centrului. Acesta a fost primul care s-a vaccinat, în ideea de a a întări exemplu pe care Centrul Medical Galenus îl oferă,  acela al unui proiect medical care a reușit de-a lungul anilor să fie un pionier în multe aspecte, pentru că face parte din cultura domeniului de activitate.

Deși în timp, a suferit modificări, structura acționarilor și administratorilor a avut în vedere creșterea și dezvoltarea proiectului. Astăzi, entitatea juridică ce gestionează Centrul Medical Galenus, are în componență 3 administratori: un doctor, un inginer, și un  arhitect. Toți acești  s-au vaccinat la finele săptămânii trecute.

„Întrucât nivelul de cunoaștere al ravagiilor create de virusul SARS-COV-2, în mod direct asupra sănătății apropiaților și a personalului, cât și în mod indirect asupra economiei, circuitelor financiare, activităților comerciale și  al viitorului oamenilor pe pământ, toți cei 3 administratori ai centrului medical, au trecut săptămâna aceasta prin Faza I de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2.Am dorit să oferim un exemplu pentru cei ce ne urmăresc, pentru cei ce ne-au acordat încrederea de nenumărate ori, sănătatea acestora fiind în mâinile noastre, ale doctorilor noștri, ale personalului medical de fiecare dată când ne vizitează. Dorim să fim un exemplu de spirit civic pentru că ne gândim la binele comunității în care trăim, dar și în perspectivă etică și morală, un îndemn pentru comunitățile în care fiecare din administratori activează. Tehnologia și dezvoltările majore aduse de medicina modernă, ne oferă un grad mare de încredere în aceste soluții la o pandemie tragică și nimicitoare, care au marcat un an 2020 negru în istoria noastră și a copiilor noștri.

Decizia de a accepta un vaccin gratuit și sigur, va proteja nu doar sănătatea ta, dar și a celor din jurul tău. Împreună cu comunitatea în care trăim, putem prin acest gest simplu de încredere, să contribuim la reluarea cursului normal al vieții”, ne-a declarat Mihai-Dan Farcaș managerul general al Centrului Medical Galenus din Tîrgu Mureș.

(Redacția)

Post-ul Centrul Medical Galenus, exemplu de implicare în campania de vaccinare anti COVID-19 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole