Cel mai important turneu de tenis din Brașov a ajuns la final. Cine sunt semifinaliștii

Turneul internațional de tenis ATP „Ion Țiriac Challenger”, organizat de Fundația Țiriac, pe parcursul acestei săptămâni, la Baza Sportivă Olimpia a ajuns în fazele finale.
Vremea capricioasă de la mijlocul săptămânii și-a pus amprenta asupra programului turneului, astfel că atât semifinalele, cât și finala vor avea loc duminică, 7 iulie.
Semifinalele vor începe la ora 10:00, iar finala este programată pe terenul central începând cu ora 14:00, fiind transmisă în direct pe DIGI Sport 2.
Intrarea este liberă!
În semifinale se vor întâlni:
Murkel Dellien (Bolivia) nr. 214 ATP (5) – Nerman Fatic (Bosnia Hertegovina) nr. 244 ATP (6);
Dimitri Popko (Kazahstan) nr. 222 ATP (- Nicolas Moreno de Alboran (USA) nr. 146 ATP (2).
Competiția de la Brașov este dotată premii totale în valoare de 75.000 de euro, iar câștigătorul va obține 75 de puncte ATP.
„Ion Tiriac Challenger” este cel mai important turneu de tenis care are loc în acest an în orașul nostru și reprezintă prima ediție a Challenger-ului ATP după o pauză de 10 ani.
Organizarea și desfășurarea competiției au fost posibile cu sprijinul asigurat de Consiliul Județean Brașov, Baza Sportiva Olimpia și Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan.

<p>Aceasta postare Cel mai important turneu de tenis din Brașov a ajuns la final. Cine sunt semifinaliștii apare prima data pe Transilvania 365.</p>

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole