Ce vrea Rareș Prisacariu, primul Golden Buzz de la Românii au Talent, de la Pro TV! Totul ține de Iulia Pârlea de la Vremea

Rareș Prisacariu, copilul minune care a făcut sala să plângă cu un discurs patriotic la Românii au talent, împreună cu mama lui au fost invitați în emisiunea La Măruță. Băiețelul a avut o cerere pentru cei de la Pro TV și a povestit cum a învățat el să citească când avea mai puțin de 4 ani.

Rareș Prisacariu, copilul minune de la Românii au talent. A învățat să citească de unul singur

Rareș Prisacariu a impresionat în prima ediție a sezonului 13 de la Românii au talent cu un discurs patriotic și i-a convins pe Smiley și Pavel Bartoș să apese pe Golden Buzz. Micuțul în vârstă de 7 ani a făcut o sală întreagă să plângă, iar acum a fost invitat împreună cu mama sa în emisiunea La Măruță.

„Eu nu știam nimic. Eu nu mă așteptam. Nu credeam nimic. Eu credeam că va fi un număr frumos, dar nu mă așteptam că o să trec direct în semifinale și fără laudă zic asta”,  a mărturisit Rareș Prisacariu.

„Dumnezeu și-a pus mâna mai aproape”

La preselecții, Rareș a afirmat că a citit peste 200 de cărți, dar și-a dorit mult să lămurească faptul că nu au fost volume mari. Băiețelul și-a uimit părinții când avea mai puțin de 4 ani și a învățat de unul singur să citească. De asemenea, el a adăugat că nu-i place să piardă timpul cu desenele animate.

„A învățat să citească singur. A început să învețe literă cu literă prin sunete, apoi alfabetul, apoi silabele. Într-una din zile, eu eram ocupată cu treburile casei și a luat o carte cu scrisul de tipar și a venit să-mi spună: ‘Mami, uite, aici scrie soare’, timp în care eu nu am remarcat că a citit, credeam că i s-a spus.

Apoi l-am chemat când am conștientizat. Acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu e munca noastră și faptul că Dumnezeu și-a pus mâna mai aproape.

Noi ce facem este să-l susținem pe un drum pe care el îl creează și mereu am spus că nu noi îl ducem pe Rareș undeva pe o scenă și el ne duce pe noi”, a declarat mama lui Rareș Prisacariu.

De asemenea, femeia a ținut să lămurească faptul că nu ei, în calitate de părinți, îi impun lui Rareș mesajele patriotice și credința în Dumnezeu și că el face și spune doar ceea ce își dorește.

„Îmi este foarte greu să vorbesc de fiecare dată. Rareș este un copil ca orice alt copil, este un copil care se joacă, care are prieteni, care își trăiește copilăria.

Dorința de cunoaștere este mai mare decât uneori putem să credem ca adulți. Nimeni nu l-a forțat și i-a dat mesaje pe care să le trimită mai departe ca fiind extremiste, naționaliste…”, a completat femeia.

Cel mai mare vis al lui Rareș Prisacariu. Vrea să vadă Botoșaniul pe harta de la Pro TV

Cu o maturitate care a uimit-o și pe Adela Popescu, concurentul de la Românii au talent a spus că nu poate vorbi despre prietenii lui și felul în care aceștia au reacționat după ce l-au văzut la televizor, dar că toți îi sunt pe plac.

Dacă desenele animate nu-l pasionează, Rareș se uită la știrile meteo de la Pro TV și a avut o cerere pentru reprezentanții trustului. Pentru a-i fi îndeplinită dorința, totul ține acum de Iulia Pârlea, titulara rubricii.

„Aș vrea să vă spun cu mândrie, dacă aș avea un vis…Eu mă uit foarte, foarte des la vremea de pe Pro TV. Aș dori ca Botoșaniul să fie pe harta de la meteo, pentru că-l nu văd niciodată. Nu văd niciodată scris BT acolo. Și dacă aș avea un vis este asta, să scrie acolo orașul meu”, a cerut Rareș Prisacariu.

De asemenea, micuțul a dezvăluit că își dorește să se facă actor și să interpreteze roluri în filme românești, pentru a transmite emoții. Totodată, concurentul de la Românii au talent a precizat că dacă ar avea un creion magic, ar face în așa fel încât să nu mai existe poluare în lume, pentru a proteja animalele.

„Eu aș vrea să mă fac actor când o să fiu mare, actor popular românesc și aș vrea să am roluri emoționante, prin vocea mea să se transmită o anumită emoție”, a afirmat Rareș Prisacariu.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole