Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, că actuala Coaliție de guvernământ și menține decizia privind dublarea alocației copiilor, cu mențiunea că aceasta va crește cu 20% de la 1 ianuarie 2021.

„Decizia Coaliției a fost foarte simplă. Decizia este că ne mentinem angajamentul să dublăm alocațiile conform legii, într-un grafic de creștere. Următoarea tranșă de creștere a alocațiilor va fi de la 1 ianuarie. Noi nu suntem ca PSD care mai avea puțin și programa creșterea salariilor și pensiilor în sectorul public pe următoriii 100 de ani. Vedem care este evoluția economică, situația bugetară și în funcție de datele care vin din realitatea economică, vom vedea care vor fi creșterile ulterioare. Dacă vom avea spațiul bugetar, vom lua deciziile la momentul respectiv și le vom anunța. Deocamdată un singur lucru este cert: alocațiile vor crește cu 20% de la 1 ianuarie 2022″, a afirmat Orban, la Parlament.

The post Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole