Ce s-a întâmplat sâmbătă sub Tâmpa. Au fost implicați peste 1300 de copii

Astăzi, peste 1300 de copii au avut parte de o zi plină de aventură și ateliere educative, participând la activitățile organizate de Salvamont Brașov și Salvamont Victoria, formații din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov. Evenimentul, desfășurat în parteneriat cu Asociația Salvatorilor Voluntari din România – SAR UAV (ASV România), Muzeul Județean de Istorie Brașov, Baza Sportivă Olimpia și Consiliul Județean Brașov, a fost o oportunitate extraordinară pentru cei mici de a interacționa direct cu echipamentele și tehnologiile folosite în misiunile de salvare.

Copiii au experimentat emoția tirolienei, au descoperit cum funcționează dronele cu termoviziune, s-au fotografiat cu ATV-urile, UTV-urile și autospecialele utilizate în operațiunile de salvare și au participat la ateliere educative unde au învățat despre importanța și tehnicile de salvare montană. Aceste activități nu doar că i-au educat pe cei mici despre siguranța în natură, dar le-au și stimulat curiozitatea și dorința de a explora.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestor evenimente, demonstrând încă o dată că educația și siguranța în natură sunt prioritare pentru comunitatea noastră. Această zi memorabilă subliniază importanța colaborării între diferite organizații și instituții pentru a oferi experiențe educative și inspiraționale tinerilor din județul Brașov.

<p>Aceasta postare Ce s-a întâmplat sâmbătă sub Tâmpa. Au fost implicați peste 1300 de copii apare prima data pe Transilvania 365.</p>

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole