Ce penibil!!!! Ludovic Orban, declarație grețoasă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale

Ce penibil!!!! Ludovic Orban, declarație grețoasă pentru Klaus Iohannis pe rețelele sociale

Ludovic Orban a insistat pe mai multe rețele sociale cu o postare puțin ciudată, în care apără instituția prezidențială și pare că încearcă să îi salveze președintelui Klaus Iohannis imaginea.

„Suntem mândri de președintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilității naționale.

Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate.

Klaus Iohannis a reușit să obțină o finanțare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României.

Vom continua să apărăm Instituția Preşedintelui și nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic.

Klaus Iohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor.

Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării”, a scris Ludovic Orban atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole