Ce mai face frumoasa Irina de la ASIA?

Anca, Sorana, Irina și Anemona, adică ASIA, au înnebunit o Românie întreagă cu 20 de ani în urmă, melodiile lor dominând pur și simplu toate topurile muzicale.

Locuiește la Budapesta, alături de familia ei

Ce mai face una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbizz-ul românesc, Irina de la ASIA? Locuiește la Budapesta, împreună cu familia sa. Și spunem asta pentru că fosta cântăreață este mamă de fetiță și spune că acest lucru îi ocupă acum mai tot timpul.

Cine este tatăl?

Nimeni altul decât renumitul om de afaceri Marius Vizer, cu care Irina are o relație de… 17 ani. Să aibă oare Irina o viață fără nici un fel de griji și plină de bogăție? Iată ce spune aceasta: ”Nu duc o viață privilegiată, duc viața pe care mi-o doresc.

Tu alegi ceea ce vrei de la viață și în viață. (…) Nu ai nevoie de bani ca să fii fericit, ai nevoie de tine, pentru că tu ești cel care decide cum își va așterne viața și ce drum va alege. Eu mă bucur de orice, oricând, oriunde, iubesc viața și ceea ce îmi oferă ea, cu bune și cu rele. Investesc mereu în mine. Citesc, călătoresc, am grijă să fiu aranjată, curată”.

Felicia Iederă

The post Ce mai face frumoasa Irina de la ASIA? appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole