Ce ar trebui să știți înainte de a pleca în vacanță!!!

Odată cu scăderea cazurilor COVID-19, multe familii așteaptă cu nerăbdare călătoriile de vară. Experții se așteaptă la o creștere mare a călătoriilor în acest an comparativ cu anul trecut, când eram încă în mijlocul pandemiei.

De fapt, AAA News prezice că peste 37 de milioane de oameni vor călători la cel puțin 50 de mile de casă. Aceasta reprezintă o creștere de 60% față de nivelul minim înregistrat anul trecut, potrivit clubului auto nonprofit.

Cu toate acestea, înainte de a începe să vă planificați vacanța de vară, este posibil să aveți câteva întrebări despre cum să rămâneți în siguranță.

Primul lucru pe care ar trebui să-l ia în considerare oamenii atunci când călătoresc este statutul de vaccin”, a spus dr. Jarod Fox, expert în boli infecțioase la Orlando Health din Florida, SUA.

Până acum, el a spus că majoritatea adulților au avut ocazia să primească cel puțin o doză de vaccin. „Dacă este complet vaccinat, atunci călătoriile ar trebui să fie relativ sigure”, a spus Fox.

Următorul lucru de luat în considerare este condițiile de sănătate care stau la baza, a spus el. El a explicat că, dacă aveți o afecțiune respiratorie cronică sau obezitate, vă recomandăm să fiți precaut, deoarece dacă aveți COVID-19 este mai probabil să aveți complicații.

Acestea fiind spuse, vacanțele de vară tind să fie în mare parte evenimente în aer liber, astfel încât riscul pentru un individ vaccinat este extrem de scăzut, chiar și în condițiile de sănătate care stau la bază”, a spus Fox pentru Health Line.

Trebuie luat în considerare că dacă vor exista membri nevaccinați în grupul voatru de călătorie, inclusiv copii sau alte persoane care nu pot primi vaccinul dintr-un anumit motiv”, a spus el, „ar fi recomandat ca acei indivizi să poarte încă măști dacă vor rămâne în interior pentru o perioadă prelungită de timp”.

The post Ce ar trebui să știți înainte de a pleca în vacanță!!! first appeared on Cunoaste lumea.

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole