Caz stupefiant în Dej! Un minor în vârstă de 9 ani, snopit în bătaie de concubinul mamei sale

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dej au arestat un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Mica, după ce acesta ar fi agresat fizic un minor în vârstă de 9 ani, în timp ce minorul se afla la domiciliu. Potrivit cercetărilor, agresorul ar fi chiar concubinul mamei minorului de 9 ani, ce a prezentat semne de agresiune la nivelul feței. Individul va fi cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

”În acest context, au fost efectuate verificări, constatându-se faptul că la data de 31 martie a.c., minorul ar fi fost agresat fizic de concubinul mamei sale, în timp ce se afla la domiciliu.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore a bărbatului în cauză, iar în cursul zilei de 3 aprilie a.c, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej l-a prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

The post Caz stupefiant în Dej! Un minor în vârstă de 9 ani, snopit în bătaie de concubinul mamei sale appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole