Cătălin Tolontan l-a prins cu mâța-n sac, după ce economistul cu contract la Consiliul Județean a băgat șopârle PSD-iste în LIBERTATEA: “nu am putut bănui că așa ceva se poate întâmpla!”

Redacția LIBERTATEA a publicat contractul economistului Cornel Ban, cel care a infiltrat un articol de propagandă în ziarul național. Cătălin Tolontan a luat atitudine, după ce a fost informat despre contractul de 100.000 de lei pe strategia de dezvoltare a județului, contract încredințat-direct de Consiliul Județean Bistrița – Năsăud fix lui Cornel Ban.

Cornel Ban îl cheamă pe specialistul pe economie care a scris un articol statistic publicat pe Libertatea. E profesor universitar la Copenhagen Business School, originar din Năsăud. 

Dom’ profesor Cornel Ban o dă-n propagandă de-aia comunistă, cu replici de genul: “harnica administrație a județului Bistrița-Năsăud, condusă de, probabil, cea mai bună echipă de administrație județeană din România”

Articolul publicat pe LIBERTATEA a fost preluat de propaganda PSD, coordonată de Radu Moldovan, prin care județul BN ar fi în TOP 3 la nivel național pe atragere fonduri europene/cap de locuitor.

Cornel Ban a prins un contract de 20.000 de euro cu Consiliul Județean și drept-mulțumire a INFILTRAT un articol de propagandă în LIBERTATEA! Practic, consultantul va realiza o analiză cu punctele forte și cu punctele slabe ale județului și va concepe o strategie pe termen lung, de dezvoltare a Județului Bistrița – Năsăud.

Pentru această analiză, s-a folosit o hartă a fondurilor europene și specialistul pe economie a împărțit cifra contractelor semnate la numărul de locuitori!

Cum ar veni, harnica administrație a județului Bistrița-Năsăud, condusă de, probabil, cea mai bună echipă de administrație județeană din România, cum este cea a lui Emil Radu Moldovan, a adus, într-un județ mai degrabă rural și fără atuuri geografice, fără universitate proprie și fără greutate administrativă, de două ori mai mulți bani europeni pe cap de locuitor decât Bucureștiul. Trebuie să fii extrem de lipsit de obiectivitate și să negi că banii aceia nu se văd în spitale, drumuri, restaurări de patrimoniu. – e publicat Cornel Ban în Libertatea.

LIBERTAEA -și cere scuze și arată contractul lui Cornel Ban, cu Consiliul Județean!

Vă cerem scuze, nu am avut nicio informație despre contract Contractul, pe care însuși profesorul l-a pus publicului astăzi la dispoziție, este semnat de Cornel Ban și, printre oficiali, de șeful CJ, Emil Radu Moldovan, cel elogiat în articol, pe baza unor date pe care cercetătorii le consideră o performanță statistic relevată – au publicat jurnaliștii de la LIBERTATEA, încercând să repare greșeala…

Ziarul cere scuze cititorilor săi și publicului, nu am avut nici cea mai mică informație că unul dintre contributorii care semnează articolul (contributorii sunt, în general, experți invitați să scrie, din când în când, în paginile publicației) are un contract cu cineva despre care relatează.

Citiți articolul din LIBERATEA:

https://www.libertatea.ro/stiri/cornel-ban-profesorul-care-a-facut-harta-performantei-fondurilor-europene-nu-a-spus-ca-are-un-contract-cu-consiliul-judetean-bistrita-3122734?fbclid=IwAR1dzAcUX2kjNPmLiekq7A57aEQ7LKD6o0dDRRbZKmdctRVcBUZzbB8HpaA

Citiți și:

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole