Caravana vaccinării continuă în mediul rural

Caravana vaccinării în mediul rural a poposit sâmbătă, 6 iunie în comuna Băla.  Acțiunea s-a dovedit una de succes, lucru subliniat și de prefectul Mara Togănel, prezentă la acțiunea de vaccinare.

„20% dintre locuitorii comunei Băla s-au vaccinat la Caravana mobilă. Felicitări se cuvin comunității și domnului primar Ioan Huza pentru implicare și grija pentru cetățeni”, a fost mesajul postat pe Facebook de Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Interes scăzut pentru vaccinare pe Valea Gurghiului

Caravana vaccinării în mediul rural a continuat a doua zi pe Valea Gurghiului, locația aleasă fiind piața de la Podul Hodacului. Optimismul organizatorilor a fost unul contrazis de realitatea din teren, numărul celor care s-au vaccinat fiind de doar 48.

La cele două acțiuni, de la Băla și Ibănești s-a utilizat vaccinul Pfizer, fapt pentru care rapelul va fi efectuat peste trei săptămâni.

Caravana continuă

Caravana vaccinării în mediul rural a continuat luni, 7 iunie la Valea Largă, urmând ca marți, 8 iunie să ajungă în comuna Sânger, miercuri, 9 iunie la Miheșu de Câmpie și joi, 10 iunie la Apold.

În ultimele zile din săptămână caravana  va ajunge la Daneș (vineri, 11 iunie), Vânători (sâmbătă, 12 iunie) și Batoș (duminică, 13 iunie).

„Centrul mobil va fi amplasat în curtea școlii și sala de sport din localitatea Batoș, între orele 10:00 -16:00. Toate persoanele care doresc se pot prezenta pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer, fără a avea nevoie de programare. Pentru persoanele din satele aparținătoare comunei, primăria va asigura transportul”, a precizat Dumitru Dinu Cotoi, primarul comunei Batoș.

(Redacția)

Post-ul Caravana vaccinării continuă în mediul rural apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole