Capacitate de vaccinare dublă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Vor putea fi imunizate 400 de persoane zilnic

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca își dublează capacitatea de vaccinare și, începând de luni, va putea imuniza aproximativ 400 de persoane zilnic.

Centrul de vaccinare a fost relocat într-un spațiu mai mare, în clădirea Dermatologie, fiind organizate acum patru puncte de lucru. Un punct de lucru va fi destinat în exclusivitate vaccinării medicilor de familie și personalului medical din afara spitalului, în timp ce restul vor fi alocate vaccinării cadrelor medicale din spital. 

„Identificarea unui spațiu care să respecte toate cerințele sanitare și epidemiologice a fost problematică. Am reușit să reorganizăm activitatea centrului, în conformitate cu prevederile legale, în așa fel încât să vaccinăm cât mai multe persoane, în condiții sigure. După un an extrem de greu, cum a fost 2020, sperăm ca acest vaccin să ne apropie de normalitate”, a declarat Claudia Gherman, managerul spitalului.

The post Capacitate de vaccinare dublă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Vor putea fi imunizate 400 de persoane zilnic appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole