Candidat la președinția României, dispărut la Cluj

Unul dintre candidații la președinția României la alegerile de duminică a fost dat dispărut. Ninel Peia a participat la o întâlnire electorală la Cluj, apoi s-a cazat într-un hotel din oraș. Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce părăsea clădirea în timpul nopții de joi spre vineri, apoi nu a mai fost văzut și nici nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii clujeni au fost alertați de dispariția candidatului Partidului Neamul Românesc de agenții Serviciului de Protecție și Pază, cei care asigură escorta tuturor candidaților la alegerile prezidențiale.

„În această după-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1.17 minute”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

The post Candidat la președinția României, dispărut la Cluj appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole