Campionii „Prietenii Pompierilor” se pregătesc pentru Olimpiada din Italia

Două echipaje de gimnaziu de la Liceul Gheorghe Surdu din Brezoi, județul Vâlcea, laureate ale competiției naționale „Prietenii Pompierilor”, au desfășurat antrenamente riguroase în perioada 1-5 iulie la baza sportivă CSM Sighișoara.

Pregătirea intensă a elevilor a fost coordonată de trei cadre didactice ale liceului, sub supravegherea atentă a plutonierului adjutant Bloj Adrian din cadrul SPIRC – ISU Mureș, beneficiind totodată de sprijinul Detașamentului de Pompieri Sighișoara.

Dedicarea și perseverența acestor tineri i-au propulsat în postura de a reprezenta România la Olimpiada Tinerilor Pompieri, eveniment ce se va desfășura între 21 și 28 iulie în Borgo Valsugana, Italia.

„Le urăm mult succes elevilor campioni și le dorim o experiență memorabilă la olimpiadă. Suntem convinși că vor reprezenta cu cinste România și ne vor face mândri”, se precizează pe pagina de Facebook a ISU Mureș.

(D.C.)

Post-ul Campionii „Prietenii Pompierilor” se pregătesc pentru Olimpiada din Italia apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole