Călărași. Primarul Marius Dulce a verificat calitatea lucrărilor de pe str Plevna. Iată și alte lucrări ce vor urma…

Astăzi 7 iunie 2021 primarul mun. Călărași, Marius Dulce a verificat calitatea lucrărilor de asfaltare a str. Plevna de la Bulevardul Cuza Vodă până la strada Pompieri, sector ce urmează să fie redat  circulaţiei… Dulce este un om exigent privind respectarea tehnologiilor prevăzute în proiect dar mai ales privind respectarea termenelor. El a declarat pentru Atitudinea din Călărași că știe precis ce lucrări la infrastructura stradală și pietonală are de făcut în acest an. Este vorba de asfaltarea cartierului Farfuria și a Cartierului Ceremag, aceasta realizându-se din taxele locale. Urmează str. Dumbravei, Dunării și un tronson din b-dul Republicii de la fosta Școală nr. 5 către IPJ. 
Celelalte lucrări se vor efectua în parteneriat cu Consiliul Județean. Este vorba de reabilitarea str. Variantă Nord între Saint Gobain și Tenaris Silcotub. Dorința președintelui  Vasile Iliuță este aceea de a se realiza însă lucrarea până la DN21, și asta nu oricum ci cu 2 benzi pe sensul de mers, trotuare și iluminat. Dulce este și el încrezător în parteneriatul cu Vasile Iliuță și promite continuarea lucrărilor  la drumul de acces în municipiu dinspre Piscicola. În prezent se derulează operațiunea de licitație a  lucrărilor, acestea presupunând ca și acolo să se realizeze iluminat public și trotuare – așa cum a promis președintele Iliuță.

Post-ul Călărași. Primarul Marius Dulce a verificat calitatea lucrărilor de pe str Plevna. Iată și alte lucrări ce vor urma… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole