Călărași. Polițiștii saltă zilnic de la volan pe drogați sau alcooliști…

Depistat la volan sub influența alcoolului 

 

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au depistat un bărbat, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe DN31, în localitatea Mânăstirea, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.   

 

Depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive

 

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN3, în afara municipiului Călărași, un autoturism condus de un bărbat, de 50 ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu. Întrucât manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la THC-5 (cannabis). Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

Menționăm că după efectuarea tuturor procedurilor, bărbatul a plecat, iar la volanul mașinii s-a urcat pasagerul, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu. A fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași pe strada Bulevardul Eroilor, din municipiul Călărași, iar la testarea cu aparatul DrugTest a iesit pozitiv la      THC-5 (cannabis) și metamfetamină.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale.

 

Post-ul Călărași. Polițiștii saltă zilnic de la volan pe drogați sau alcooliști… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole