Călărași. IPJ ne-a garantat siguranța în acest week-end. Iată cum…

ÎN SERVICIU PENTRU UN WEEKEND ÎN SIGURANȚĂ

 

Acțiunile pentru siguranța comunității din acest weekend au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 4  persoane, precum și dispunerea a 2 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 23 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 17 – 19 iunie a.c., peste 300 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 33 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 216 evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 27 de infracțiuni, 4 persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 351 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 157.000 de lei.

 

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 23 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

 

Exemplu:

 

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat  în comuna Radu Vodă, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lupșanu, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, totodată, fiindu-i suspendat permisul de conducere pe o perioadă nedeterminată, până la soluționarea cauzei.

Post-ul Călărași. IPJ ne-a garantat siguranța în acest week-end. Iată cum… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole