Călărași, ÎMPREUNĂ merităm un oraș mai SIGUR! – Comunicat de presă USR Călărași

Comunicat de Presă

Călărași, 04 iunie 2024

 

 

 

                                      Călărași, ÎMPREUNĂ merităm un oraș mai SIGUR!

 

Potrivit datelor oficiale furnizate de Spitalul Județean de Urgență Călărași, doar de anul trecut până pe data de 9 mai 2024, 152 de persoane au ajuns la secția UPU din cauza consumului de substanțe psihoactive. De asemenea, peste 200 de victime ale violenței domestice sunt înregistrate anual, iar numărul acestora este în creștere. Dacă ne raportăm la dosarele de trafic de persoane, Călărașiul se confruntă cu exploatarea femeilor, o problemă gravă ce necesită măsuri urgente.

Amelia Giurcan, candidatul USR la Primăria Călărași și echipa sa sunt determinați să abordeze aceste probleme cu măsuri concrete și eficiente, menite să transforme municipiul într-un loc mai sigur pentru toți locuitorii săi.

 

Consilierea tinerilor:

  • Înființarea unui compartiment specializat în consilierea tinerilor pentru prevenirea consumului de droguri, contribuind astfel la crearea unui mediu sigur și sănătos pentru generațiile viitoare.

 

Combaterea violenței domestice:

  • Crearea unui refugiu sigur pentru victimele violenței domestice, oferindu-le suportul necesar pentru a depăși situațiile dificile și a se reintegra în societate.

Combaterea criminalității:

  • Implementarea unor măsuri proactive pentru prevenirea criminalității, inclusiv patrule de poliție mai frecvente și colaborarea strânsă cu comunitatea pentru a identifica și rezolva problemele de siguranță.

Combaterea corupției:

  • Consolidarea administrației în interesul cetățenilor prin eliminarea birocrației și construirea unui ghișeu digital, asigurând un proces transparent și eficient în administrarea orașului precum și înființarea unui “Tel Verde Non-Stop” pentru sesizările referitoare la nereguli în activitatea primăriei.

„Siguranța publică este o prioritate absolută pentru mine și echipa mea. Ne angajăm să protejăm și să sprijinim toate categoriile sociale, să prevenim criminalitatea și să combatem corupția. Prin măsurile propuse, vom transforma Călărașiul într-un oraș mai sigur și vom consolida o administrație care să lucreze cu adevărat în interesul cetățenilor. Doar ÎMPREUNĂ putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru familiile noastre,” a declarat Amelia Giurcan.

Amelia Giurcan și echipa sa sunt hotărâți să aducă schimbarea pe care Călărașiul o merită, printr-o guvernare responsabilă și transparentă, axată pe nevoile esențiale ale cetățenilor și pe valorile transparenței, eficienței și respectului.

Pe 9 iunie, VOTEAZĂ SCHIMBAREA! Numărul 2 pe buletinul de vot pentru Primăria Călărași și Consiliul Local! Haideți să scriem istoria împreună, pentru că ÎMPREUNĂ merităm mai mult!

 

Echipa USR Călărași

Cod mandatar: 21240009

 

Post-ul   Călărași, ÎMPREUNĂ merităm un oraș mai SIGUR! – Comunicat de presă USR Călărași apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole