Călărași: Cum îl apreciază oamenii și politicienii din opoziție pe… Vasile Iliuță. VIDEO

O evaluare jurnalistică a activității președintelui Consliului Județean Călărași ec. Vasile Iliuță efectuată astăzi 14 februarie nu a oferit surprize deosebite. Președintelui Iliuță i-a crescut popularitatea de care s-a bucurat tot mandatul actual. Oamenii de pe stradă au declarat că îl cunosc și au încredere în el. Au indicat lucrurile bune realizate de echipa sa la Spitalul Județean prin dotarea cu aparatură modernă, sutele de kilometri de șosele asfaltate anual în județ, construirea de locuințe ANL pentru specialiști, investițiile în educație, cultură și sănătate care au dus la dezvoltarea județului. Nu se poate face o comparație între rezultatele activității sale la Consiliul Județean și ale primarului Drăgulin la Primăria Călărași. Practic sunt opuse caracterizările oferite de cetățenii intervievați în zona centrală a municipiului. Oamenii simpli au motivat de ce au încredere în Iliuță și au oferit aprecieri negative față de modul în care a fost administrat mun. Călărași de aceeași echipă a PNL, echipă care acum vrea să se descotorosească de Iliuță pentru motive țtiute numai de cuplul Drăgulin & Filipescu.

Politicienii din PRO România au apreciat pozitiv activitatea lui Iliuță subliniind motivele pentru care acesta este popular. Dezvoltarea continuă a multor localități din județ, de necomparat cu mandatul fostului președinte Filipescu, exemplificată cu proiecte finalizate sau în derulare sunt suficiente pentru ca acesta să se bucure de sprijinul unor partide ca PRO România, ALDE sau PSD, care au aceleași interese. Coordonatorii principali PRO România – Călărași, Răzvan Meseșeanu, Virgil Dumbravă, președintele ALDE Laurențiu State dar și personalități ale vieții publice călărășene ca Șohan Alexandru au răspuns la întrebările puse privind modul în care apreciază activitatea președintelui Vasile Iliuță și corectitudinea deciziei PNL de a-i retrage sprijinul politic.

Post-ul Călărași: Cum îl apreciază oamenii și politicienii din opoziție pe… Vasile Iliuță. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole