Căderi de grindină și vijelii la Hudești. Meteorologii avertizează: „Sunt așteptate ploi cu caracter torențial pe spații restrânse, descărcări electrice” – FOTO

Mai multe localități din nord- vestul județului Botoșani au fost afectate de căderi de grindină, ploi torențiale și vânt în această după – amiază. Au fost căderi de grindină la Hudești, Lișna, Suharău.

Sunt așteptate ploi cu caracter torențial pe spații restrânse, descărcări electrice, căderi de grindină de mici și medii dimensiuni, respectiv intensificări ale vântului ce izolat vor lua aspect de vijelie.
Deplasarea sistemelor convective va predomina dinspre nord către sud, insa acestea isi vor schimba independent miscarea in functie de stadiul de dezvoltare.
Cea mai ampla astfel de manifestare are loc in acest moment la Dorohoi jud. Botosani si se indreapta spre Bucecea, iar mai apoi tendinta este catre Liteni si Falticeni jud. Suceava. Se semnaleaza grindina de mici dimensiuni in cantitati importante, ploaie torentiala si intensificari ale vantului, insotite de descarcari electrice.

The post Căderi de grindină și vijelii la Hudești. Meteorologii avertizează: „Sunt așteptate ploi cu caracter torențial pe spații restrânse, descărcări electrice” – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole