Buldozerele pătrund pe ulițele din Borcea și Pietroiu. Iată de ce…VIDEO

Primarul Nedelcu Theodor Pațurcă Aniel are cu ce se mândri: A scos com. Borcea și satul Pietroiu din noroaie. Acestea intrau odată cu apa pluvială efectiv în curți și case iar oamenii își aduc aminte cum nu puteau să își aducă acasă frigiderul ori mortul la groapă. Totul s-a schimbat spune primarul com. Borcea. Nu a fost ușor. A fost nevoie de avize, autorizații pentru obținerea finanțărilor și aprobarea proiectelor noastre de dezvoltare a localității. Finalizăm în aceste zile asfaltarea ultimelor ulițe, a ultimelor fundături ale satelor. Am mai avea de turnat asfalt pe malul brațului Borcea și o vom face acolo dacă aceasta înseamnă dezvoltarea localității noastre.
VIDEO

Primarul Nedelcu Theodor Pațurcă Aniel : Chiar dacă astazi este zi liberă la primarie , utilajele defrișează si redau circulației străzi impracticabile sau greu accesibile. Să nu uităm cum arătau străzile in comuna!
#Asfaltam toate străduțele (ulițele ) exact cum am promis!

Post-ul Buldozerele pătrund pe ulițele din Borcea și Pietroiu. Iată de ce…VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole