Buhăescu este pe placul lui Moldovan?

Buhăescu este pe placul lui Moldovan?

,,Este foarte greu de gasit un atacant pentru ca din acest punct de vedere sunt dificil si pretentios. Sper sa-l gasim pana la urma asa cum imi place mie!”. Așa spunea Viorel Moldovan, după testul cu FC Voluntari. Se pare că Vasile Buhăescu este vârful de atac apreciat de Moldovan! Atacantul care a contribuit, în stagiunea 2010-2011, la promovarea „lupilor” în primul eșalon, se întoarce pe „Ilie Oană”! Ultima dată la FC Argeș, Buhăescu (32 de ani) a semnat cu formația petrolistă un angajament valabil până la finalul acestui sezon.

Buhăescu este unul din jucătorii care în play-off-ul sezonului trecut a stopat orice șansă a Petrolului de a promova transformând penaltiul prin care argeșenii s-au impus. Și în urmă cu doi ani fotbalistul moldovean a punctat în poarta petrolistă în succesul, 3-0, din Trivale. Acum trebuie să bifeze cu Petrolul o nouă promovare după cea din urmă cu 9 ani!

Cu experiență la nivelul primei divizii, acolo unde a bifat 110 prezențe pentru FC Vaslui, Daco-Getica București și FC Argeș, noul atacant al „galben-albaștrilor” a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru Concordia Chiajna, ASA Tg. Mureș, Metalul Reșița, CS Mioveni și Olimpia Satu Mare. Tricoul Petrolului l-a mai îmbrăcat în ediția 2010/2011 a Ligii 2, atunci când a evoluat în 13 meciuri, marcând 5 goluri. Buhăescu este al 12-lea jucător nou din lot și al 3-lea vârf de atac după Balint și Diarra. Sursa: fcpetrolul.ro

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole