Budescu a semnat acum, dar joacă mai încolo!

Budescu a semnat acum, dar joacă mai încolo!

Costică Budescu este, din nou, jucătorul Petrolului! Mijlocașul revine, după mai bine de 11 ani, la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. Budescu a spus de mai mult timp că vrea să revină în tricoul galben-albastru, însă el trebuie să tragă tare ca să joace iar pe ,,Ilie Oană” având în vedere că a suferit o accidentare gravă.

Budescu:„Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede și abia aștept primul meci pe Ilie Oană!”.

Președintele clubului, Costel Lazăr, a spus că discuțiile pentru revenirea lui Budescu la Petrolul s-au purtat de mai mult timp și că încă de atunci fotbalistul l-a asigurat că va evolua doar pentru gruparea petrolistă:,,Am apreciat foarte mult că, înainte de a semna contractul, el a vrut să fie sigur că își va relua activitatea fotbalistică. Ne-am asumat cu toții, și conducerea administrativă, și cea tehnică, faptul că trebuie să-l așteptăm să revină și sper să-l revedem cât mai repede pe teren, poate chiar într-o lună, o lună și jumătate”.

Budescu reîntâlnește la Petrolul vechi colegi cum ar fi Tamaș, Vâlceanu,cu care a jucat la Voluntari, Seto, cu care a fost coleg la Astra, Grozav, coleg la echipa națională, dar și cu o parte din staff-ul tehnic: Marinescu, preparator fizic, Bărbulescu, secund, și Ghioca, asistentul medical! Sursa:fcpetrolul.ro

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole