Borcea. Primarul Nedelcu Theodor Pațurcă informează privind consumul de apă…

Primar Nedelcu Theodor Pațurcă: În această perioadă de secetă fără precedent în ultimii 70 ani în care nivelul Dunării a scăzut la o cotă alarmantă, chiar și pentru reactorul de la Cernavodă, îi mulțumim lui Dumnezeu că este alături de borceni… Reușim să mulțumim majoritatea oamenilor, furnizând apă potabilă 24 din 24 ore cu mici excepții punctuale.(întrerupere energie electrică, pompe defecte sau arse, incidente nedorite – de ex, spargerea conductei ca urmare a săpăturile la conducta de gaze).
#Atenție!!! Am reușit să facem eforturi și să nu mărim prețul, chiar dacă majoritatea au făcut-o deja. Am demonstrat că se poate!!!
Am rămas uimit când am văzut acum la știri ce se întâmplă în țară și cum un primar era foarte revoltat pe cei care udă culturile și în comuna respectivă apa este dată 2 ore cu program și nu ajunge pentru băut sau uz caznic.
La noi în comunitate nu a venit niciodată primarul să îi certe pe cei care consumă apa pe irigat, dar culmea ironiei și tupeului, cei care au solarii și vând rosii la piață, se plâng că nu au apă …..doar că au ei ceva personal cu primarul comunei.
Cum vă explicați? Unii oameni ne fac plângere pe la Sanepid, Mediu etc….doar să pierdem licența de funcționare a serviciului public de apă și poate vine Raja sau un alt operator regional de apă să ne preia.
Îi asigur pe cârcotași că apa este pe mâini bune și, cât voi fi eu, Raja este deja istorie pentru Borcea.
Cu islazul nu au reușit nimic din toate plângerile și scandalul creat artificial, iar acum se încearcă tot felul de lucruri urâte cu serviciul de Apă…a arătat primarul Nedelcu Theodor Pațurcă

Post-ul Borcea. Primarul Nedelcu Theodor Pațurcă informează privind consumul de apă… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole