Boost financiar înainte de Dinamo – FCSB! „DDB” a mai virat 300.000 de lei în conturile clubului

Dinamo a anunțat, printr-un comunicat emis pe contul oficial de Facebook, că ultrașii din „Peluza Cătălin Hîldan”, prin programul socios „DDB” au virat în conturile clubului 300.000 de lei și au ajuns, în total, la peste 700.000 de lei cu care au contribuit la redresa, din punct de vedere financiar, a echipei.

Programul „DDB”, peste 700.000 de lei în conturile lui Dinamo

Programul „DDB”, lansat în 2018 de către ultrașii din „Peluza Cătălin Hîldan” a devenit, recent, acționar la Dinamo, după ce a achiziționat 10% din acțiunile deținute de Ionuț Negoiță la club.

Prima măsură a ultrașilor a fost să vireze în conturile clubului 425.000 de lei, din totalul de 775.000, suma strânsă în ultimele luni din cotizații.

La câteva zile, Dinamo a anunțat, pe contul oficial de Facebook, că programul socios lansat de suporteri a virat, joi, alte 300.000 de lei, ajungând la un total de peste 720.000 de lei, echivalentul a 152.000 de euro.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul “Doar Dinamo București” (DDB).

Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB.
După cum se cunoaște, în conturile Dinamo 1948 a mai intrat suma de 400.000 lei, la începutul lunii februarie, tot din fondurile fanilor înscriși în Programul DDB.

Născută în 1948, povestea noastră mereu frumoasă continuă cu ajutorul DDB. Mulțumim încă o dată pentru susținere tuturor suporterilor înscriși în Programul DDB!
Împreună salvăm Dinamo!
”, se arată în comunicatul emis de clubul Dinamo.

Urmează derby-ul cu FCSB

Ultimul „boost” financiar făcut de suporterii lui Dinamo vine cu doar patru zile înaintea unuia dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, derby-ul cu FCSB.

Cele două rivale se vor întâlni pentru a doua oară în acest sezon, după 1-1 în tur, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națioanlă.

Datorită implicării în problemele financiare ale clubului, numele programul socios lansat de suporteri, „DDB”, va apărea inscripționat pe tricourile și șorturile jucătorilor lui Dusan Uhrin.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole