Bogdan Toader: PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale

Bogdan Toader: PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale

Presedintele PSD Prahova si al Consiliului Judetean a anuntat ca PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale astfel încât banii economisiți să conducă la plata dublării alocațiilor.

Toader sustine ca exista solutii pentru identificarea fondurilor care sa acopere majorarea alocatiilor, dar ca PNL a amanat legea in mod nejustificat.

„PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru #eliminarea pensiilor speciale astfel încât banii economisiți să conducă la plata dublării alocațiilor!

Desi Guvernul PNL nu pare să își dorească găsirea unor soluții, nevoile copiilor și părinții români trebuie să aibă prioritate! Soluții există și PSD luptă pentru implementarea acestora!
_____
Creșterea alocațiilor se prorogă, deși Klaus Iohannis a promulgat legea!

Bâjbâiala legislativă și indiferența față de nevoile românilor continuă în guvernarea PNL, ministrul Muncii anunțând clar și răspicat că vor găsi o soluție pentru plata dublării alocațiilor copiilor abia la rectificarea bugetară din vară.”, a scris Toader pe Facebook.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole