Bogdan Mihai & C.J. cer respectarea legalității de către conducerea Ecoaqua. Aceasta se opune. Iliuță cere suspendarea lui Grama și oprirea abuzurilor. VIDEO

Bogdan Mihai a expus juridic neregulile de la Ecoaqua – o companie unde PSD are de muncă pentru a nu pierde încrederea cetățenilor

Consiliul Județean Călărași s-a sesizat de reclamațiile cetățenilor privind abuzurile de la Ecoaqua. În calitate de acționar majoritar a cerut ca directorul Eduard Grama să își dea demisia și să respecte decizia definitivă a Instanței. Consiliul de Administrație refuză tacit / sub diferite forme să îl demită pe Grama – declarat de Curtea de Apel incompatibil timp de 3 ani de a ocupa vreo funcție plătită din bani publici. Conf. Actului Constitutiv, Ecoaqua are capital exclusiv fondurile publice. 

 VIDEO


Deși trebuia să fie convocat pe 19 iunie, C.A. din Ecoaqua pentru a lua măsura schimbării din funcție a lui Grama – cerută în scris de C.J. , reprezentanții din C.A. au refuzat să dea un răspuns, amânând orice răspuns către C.J. nejustificat, adică 30 zile. Este evident că acolo s-a realizat un grup care protejează alt interes decât al acționarilor. Bogdan Mihai cere respectarea legalității pentru a se preveni orice abuz. Numai că abuzurile s-au creat deja de Grama care a semnat contracte, documente fără a mai avea legal, ca persoană incompatibilă acea calitate. Pe cale de consecință se prefigurează anularea oricăror contracte semnate de acesta după ce Instanța l-a declarat incompatibil adică după 10 aprilie 2024.

Grama nu numai că nu vrea să plece dar își face de cap acolo, s-a arătat susținut cu nenumărate exemple cum ar fi lipsa de comunicare cu cetățenii și acționarii, neluarea unor măsuri eficiente pentru a conduce compania, încadrări nejustificate, etc. Soluția este aceea de a se desființa Consiliul de Administrație de către acționarii majoritari – au arătat jurnaliștii prezenți la o conferință de presă organizată la sediul PSD – pe care președintele Iliuță și Bogdan Mihai au agreat-o.

Mai mult, prin activitatea sa Grama a adus deservicii PSD, politicii partidului pentru cetățeni – fiind vicepreședinte al PSD. Iliuță a declarat că va cere Biroului Permanent să-i suspende sprijinul politic și să îl suspende din funcția politică pe durata de 3 ani a incompatibilității. În declarații anterioare Iliuță a răspuns presei și a arătat că Grama Eduard nu a fost prezent la activitățile politice ale PSD și practic s-a autoexclus. Cel mai importante sunt nemulțumirile cetățenilor și modul defectuos în care Grama comunică cu aceștia s-a arătat la conferința de presă. 

Post-ul Bogdan Mihai & C.J. cer respectarea legalității de către conducerea Ecoaqua. Aceasta se opune. Iliuță cere suspendarea lui Grama și oprirea abuzurilor. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole