Bogdan Andone, primele concluzii după debutul victorios la FCSB: ”A fost dificil să ne găsim ritmul”. Anunță încă două transferuri

Antrenorul Bogdan Andone a tras primele concluzii după debutul victorios la FCSB în meciul cu Milsami Orhei, scor 2-0, din prima manșă a turului întâi preliminar al Europa League. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a anunțat că după aducerea lui Ionuț Vînă de la FC Viitorul, Gigi Becali vrea să mai facă încă 2-3 transferuri în această vară.

Bogdan Andone, primele concluzii după debutul victorios la FCSB: ”2-0 nu e un scor liniștitor”

”Am spus-o și la conferința de presă. Primul meci din sezon nu este niciodată simplu, indiferent de adversar. Am încercat să ne impunem jocul, dar nu a fost ușor. Mulți băieți au venit de la echipa de tineret. A fost dificil să ne găsim ritmul. Am alternat momentele bune cu cele mai puțin bune”, au fost primele concluzii ale lui Bogdan Andone după debutul victorios la FCSB.

”Am discuții individuale cu jucătorii, i-am arătat lui Florin Tănase în aceste zile ceea ce a făcut bine și ceea ce a făcut rău în alte meciuri. A avut o atitudine extraordinară azi, a făcut și faza de apărare. 2-0 nu e un scor liniștitor, dar mă bucur că nu am primit gol. Toți jucătorii au făcut un meci bun, asta e cel mai important. Vînă este o achiziție foarte bună, mai ales că el a jucat deja în 4-3-3 la Viitorul. Probabil se va acomoda foarte ușor. Patronul mi-a spus că mai e în discuții cu 2-3 jucători, sper ca aceste mutări să se realizeze cât mai repede”, a spus Bogdan Andone la Sport.ro.

FCSB a învins Milsami Orhei, scor 2-0, în prima manșă a turului întâi preliminar al Europa League. La finalul jocului, finanțatorul Gigi Becali a lăudat jocul lui Dragoș Nedelcu, despre care a spus că nu mai poate fi scos din echipă, și a anunțat transferul mijlocașului Thierry Moutinho, care s-a despărțit de CFR Cluj.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole