“Bișnițăreală” a` la Cluj. Brățări de triaj epidemiologic de la UNTOLD, care atestă rezultatul negativ, FURATE și scoase la vânzare pe internet

După ce reprezentanții festivalului UNTOLD au făcut această sesizare, polițiștii clujeni i-au deschis un dosar penal, în cursul zilei de ieri, unei tinere care oferea spre vânzare, pe Facebook, brățări de triaj epidemiologic. Acestea atestă rezultatul negativ la testul Covid-19, iar prin urmare le facilita accesul participanților.

“În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanților festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19.

Au fost derulate cu operativitate activități, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brățările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca.

Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

The post “Bișnițăreală” a` la Cluj. Brățări de triaj epidemiologic de la UNTOLD, care atestă rezultatul negativ, FURATE și scoase la vânzare pe internet appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole