Bijuterii care i-au aparţinut lui Elvis Presley, la licitaţie

O colecţie de bijuterii pe care Elvis Presley i le-a dăruit managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la licitaţie pe 27 august cu ajutorul fostei soţii a Regelui Rock-and-Roll-ului, Priscilla Presley, relatează Reuters.

Două sute de articole, între care inele de aur încrustate cu pietre preţioase, butoni, ceasuri şi coliere, au fost aduse pentru evenimentul organizat de casa de licitaţii GWS Auctions. Printre obiectele scoase la vânzare se numără, de asemenea, chitara la care a cântat Presley în timpul celebrei sale „reveniri” la TV din 1968. Multe dintre obiecte au fost furnizate de fosta soţie a lui Elvis, Priscilla Presley.

„Ei bine, cu siguranţă ne va trezi amintiri”, a declarat Priscilla Presley pentru Reuters. Ea a adăugat că era o glumă continuă pentru fostul ei soţ să cumpere sau să comande constant bijuterii pentru Parker pentru că managerul avea deja tot ce-i trebuia, însă Elvis nu ştia ce altceva să-i mai cumpere.

Reuters

(www.agerpres.ro)

Post-ul Bijuterii care i-au aparţinut lui Elvis Presley, la licitaţie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole