Bărbat fără permis, prins de radar circulând cu 102 km/h în Poiana Stampei în zonă cu restricție de 40 km/h

Un bărbat este cercetat penal pentru că a condus fără permis, el fiind depistat în trafic circulând cu peste 60 de km/h față de limita maximă admisă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni,  în jurul orei 12.05, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe D.N. 17 Poiana Stampei, a înregistrat cu pistolul radar un autoturism Volvo care circula cu viteza de 102 km/h, pe un sector de drum cu limită de 40 km/h.

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, iar după verificarea actului de identitate al conducătorul auto, s-a constatat că acesta este un bărbat de 62 ani.

Conducătorul auto, a declarat verbal că nu are asupra sa permisul de conducere.

Din verificarea efectuată în bazele de date, s-a stabilit faptul că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere auto.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

The post Bărbat fără permis, prins de radar circulând cu 102 km/h în Poiana Stampei în zonă cu restricție de 40 km/h appeared first on NewsBucovina.

Sursa: NewsBucovina.ro – vezi articolul

Alte articole