Bărbat din Dorohoi, găsit fără suflare în locuința sa

O femeie de 75 de ani din Dorohoi a avut parte de un șoc, marți dimineață, când a mers să ducă mâncare unui vecin. Acesta zăcea întins pe jos, fără viață, lovit la cap. Femeia a alertat în grabă autoritățile prin apel la 112.

„Astăzi, in jurul orei 08.55, am fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 90 ani din municipiul Dorohoi, a fost găsit decedat în locuința sa. Echipajul care s-a deplasat la fața locului a gasit victima căzuta pe pardoseală, în una dintre camerele locuinței. Aceasta prezenta un traumatism la nivelul capului. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri”, au preciat surse oficiale din cadrul IPJ Botoșani.

The post Bărbat din Dorohoi, găsit fără suflare în locuința sa appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole