Bărbat de 34 de ani care și-a înjunghiat părinții

În această după-amiază, două persoane au fost rănite in cartoerul Mazepa, un bărbat și o femeie, după ce au fost înjunghiate cu un cuțit de fiul lor de 34 de ani.

La fața locului au fost trimise echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență.

Bărbatul locuia cu chirie în Mazepa, iar el locuia la câteva blocuri de părinții săi. A înjunghiat și un polițist pe care l-a rănit grav. El încerca să intervină pentru mobilizarea agresorului, moment în care l-a lovit cu același cuțit cu care și-a înjunghiat și părinții.

Atacatorul este în custodia Poliției și urmează sa fie dus la audieri. Ancheta este coordonată de Parchetul de lângă Tribunalul Galați, având în vedere faptele grave săvârșite.

Toate cele trei victime sunt în stare stabilă în acest moment. Părinții bărbatului suferă de leziuni severe și polițistul are răni ușoare.

Vecinii atacatorului susțin ca el avea probleme cu consumul drogurilor și că, în trecut, a fost dus la dezintoxicare, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă informațiile sunt adevărate.

The post Bărbat de 34 de ani care și-a înjunghiat părinții first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole