Bărbat arestat preventiv pentru furt calificat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au identificat un bărbat, de  32 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

În fapt, din cercetări a reieşit că în noaptea de 8 spre 9 ianuarie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns prin efracție, în interiorului unui magazin din Târnăveni, de unde ar fi sustras bani și bunuri.

De asemenea, din verificări a rezultat faptul că în aceeași noapte, bărbatul ar mai fi pătruns în incinta unei alte societăți comerciale, de unde însă, nu ar fi sustras bunuri.

În baza probelor administrate, la aceeași dată, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

(Redacția)

Post-ul Bărbat arestat preventiv pentru furt calificat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole