Azomureș, premiu pentru un proiect de responsabilitate socială

Azomureș a câștigat un nou premiu pentru un proiect de responsabilitate socială, punctul de lucru ISU SMURD, dezvoltat pe platforma Azomureș în parteneriat cu ISU Mureș.

”Premiul pentru locul trei în cadrul secțiunii Inițiativă Socială în Sustenabilitate a fost decernat în cadrul galei organizate de The Diplomat-Bucharest. Înjumătățirea timpului de intervenție la situațiile de urgență și numărul mare de intervenții din ultimii doi ani au fost două dintre argumentele prezentate în cadrul galei. Le mulțumim paramedicilor ISU SMURD de la punctul de lucru Azomureș pentru modul în care își fac datoria și partenerilor noștri instituționali, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș.

Azomureș va continua să identifice proiecte de responsabilitate socială care să vină în sprijinul comunității locale, parte din strategia companiei de a contribui la dezvoltarea societății”, au transmis reprezentanții Azomureș joi, 10 iunie, pe pagina de Facebook a societății.

(Redacția)

Post-ul Azomureș, premiu pentru un proiect de responsabilitate socială apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole