Azi încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe

În perioada 10 și 23 iunie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a funcționării municipalității și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. Programul se va desfășura între 17 iulie și 14 august.

Tinerii care doresc să participe la programul de internship, să își folosească abilitățile și să dobândească noi experiențe sunt așteptați în cadrul unor birouri ale Primăriei, precum cabinetele viceprimarilor, dar și în mai multe instituții subordonate acesteia. 

Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți următoarele documente la adresa noemi.andrei@sepsi.ro până la data de 23 iunie: CV (Europass), copie a cărții de identitate, adeverință care să ateste statutul de student sau adeverința de studii, dar și să completați formularul de înscriere disponibil AICI. 

Între 8 și 12 iulie, candidații vor susține un interviu, pentru ca organizatorii programului să poate alege biroul sau instituția subordonată în care stagiarii își vor desfășura internshipul, în funcție de studiile și interesele lor. 

În 2021, un număr de 14 tineri au participat la acest program al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, iar în 2022 au fost 15 participanți, în anul trecut au participat 9 de persoane.

Regulament și anexe

(Biroul de Imagine și Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Share

The post Azi încep înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe appeared first on We Radio Sfântu Gheorghe.

Sursa: weradio.ro – vezi articolul

Alte articole