Avion de pasageri, prăbuşit în mare. Zborul transporta 59 de pasageri, inclusiv cinci copii și un bebeluș

Avion de pasageri, prăbuşit în mare. Zborul transporta 59 de pasageri, inclusiv cinci copii și un bebeluș

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

O aeronavă care opera curse interne în Indonezia a dispărut de pe radare la scurt timp de la plecarea de pe aeroport.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ministrul Transporturilor din Indonezia a anunţat că au fost intensificate căutările pentru găsirea aeronavei, subliniind că la bordul acesteia se aflau 62 de persoane.

Un oficial local a declarat pentru site-ul News.Detik.com că aeronava s-a prăbuşit în Marea Java, în apropierea Insulelor Seribu (Kepulauan), din Indonezia. Resturi ale aeronavei şi fragmente umane au fost descoperite în mare de o navă a Pazei de Coastă din Indonezia.

Avion de pasageri, dispărut de pe radar. Autorităţile aeronautice din Indonezia au anunţat, sâmbătă, că au pierdut contactul cu un avion de pasageri de tip Boeing care efectua o cursă internă. Este vorba despre un Boeing 737-500 (PK-CLC) care opera zborul Sriwijaya Air SJ182 și care a dispărut de pe radar la scurt timp după ce a decolat din Jakarta spre Pontianak. Zborul transporta 59 de pasageri, inclusiv cinci copii și un bebeluș, a relatat ziarul indonezian Republika.

Conform site-ului FlightRadar24, înainte de a dispărea, avionul a pierdut aproximativ 3.000 de metri din altitudine în mai puţin de un minut, la patru minute după decolare.

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole