Avântul, învinsă din nou pe teren propriu

În etapa a XII-a a Ligii III de fotbal Avântul Reghin a fost învinsă din nou pe teren propriu, 1-2 cu Metalurgistul Cugir, suferind al patrulea eșec, al doilea pe teren propriu. În seria V, cea în care evoluează singura echipă a județului aceasta a fost o etapă a oaspeților, cu 5 victorii și 2 rezultate de egalitate. Pe stadionul Avântul oaspeții au deschis scorul în minutul 40, prin Robert Dicu, acesta reușind dubla în minutul 70. Avântul a înscris după trei minute prin Florin Truţă 73, dar nu au mai reușit până la final să salveze cel puțin un punct și coboară pe locul 13 în clasament, cu 12 puncte. Singura victorie a gazdelor din serie a fost înregistrată în duelul dintre clujenele Unirea Dej și Sănătatea Cluj, încheiat 4-2. Dacă cinci dintre echipele vizitatoare s-au impus, acest lucru nu l-a reușit și liderul

Luceafărul Oradea, care a remizat pe terenul ultimei clasate, 3-3 la Zalău, rezultat care îi coboară din fotoliul de lider, fiind depășiți de formația maramureșeană Fotbal Comuna Recea cu 1 punct.

Post-ul Avântul, învinsă din nou pe teren propriu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole