Autoutilitară lovită de tren pe raza localității Livezi. Șoferul a ajuns la spital

Marți, 24 ianuarie 2023, în jurul orei 12:00, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Unic 112 despre faptul că în localitatea Livezi a avut loc un accident feroviar soldat cu vătămarea corporala unei persoane.


„Din primele investigații desfășurate de către polițiști la fața locului a rezultat faptul că un bărbat de 52 de ani, din Tușnad, a condus autoutilitară pe drumul comunal 111, având atașat un atelaj hipo în care transporta lemn de foc. La trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Livezi, acesta nu ar fi respectat semnificația indicatoarelor Oprire și Trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, fiind surprins și acroșat în partea frontală stânga, de către un tren care circula pe relația Iași-Brașov. În urma impactului a rezultat pe vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Atât conducătorul auto, cât și mecanicul-conductor al trenului au fost testați cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatele fiind negative.”, a informat IPJ Harghita.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa foto: IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole