Autoritățile sanitare au anunțat o dublare a cazurilor de COVID în județ, în ultimele 24 de ore. Jumătate sunt în municipiul Botoșani

În ultimele 24 de ore, cazurile de coronavirus au explodat la Botoșani. Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Botoșani, în județ au fost confirmate 64 de cazuri, cele mai multe dintre acestea fiind în municipiul reședință, 32. Rata de infectare în județul Botoșani este de 0,54 la mie, iar în municipiul Botoșani de 0,83 la mie.

Și la Havârna au fost raportate patru cazuri, câte două cazuri la Albești, Concești,
Curtești, Flămânzi, Frumușica, Hănești, Vorniceni și câte un caz la Blândești, Bucecea, Corni, Cristinești, Dobârceni, Hudești, Mihălășeni, Păltiniș, Rădăuți Prut, Roma, Stăuceni, Ștefănești, Ungureni și Vorona.
Comunele Corni, cu o rată de contaminare de 3,04 la mia de locuitori și Roma, cu 3,06 la mie sunt în zonă roșie. În zonă galbenă sunt localitățile Tudora-2,01 la mie, Mileanca-1,94 la mie, Leorda-1,83 la mie, Ibănești-1,59 la mie.

The post Autoritățile sanitare au anunțat o dublare a cazurilor de COVID în județ, în ultimele 24 de ore. Jumătate sunt în municipiul Botoșani appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole