Au fost date în folosinţă primele 14 locuinţe din noile blocuri construite în Cartierul Libertăţii Ansamblul 9 Mai

Au fost date în folosinţă primele 14 locuinţe din noile blocuri construite în Cartierul Libertăţii Ansamblul 9 Mai

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a anuntat comunitatea locală că, miercuri, au fost date în folosinţă primele 14 locuinţe din noile blocuri construite în Cartierul Libertăţii Ansamblul 9 Mai.

​La sediul municipalităţii ploieştene, s-au semnat 14 contracte de închiriere pentru noile locuinţe din cartierul Libertăţii, iar ploieştenii respectivi se vor putea muta cât de curând în noile case. În perioada următoare se vor semna şi celelalte contracte de închiriere.

​Reamintim că, noile locuinţe, situate în strada Libertății nr. 3, sunt repartizate către persoanele îndreptăţite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în funcție de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploieşti, cu respectarea legii.
Menţionăm că, în cadrul investiţiei respective au fost realizate 6 blocuri (S+P+3E+M), perioada de garanţie a lucrărilor fiind de 5 ani.

​Fiecare bloc include 20 de unităţi locative, după cum urmează: 9 cu o cameră, 9 cu câte două camere şi 2 cu câte trei camere.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 12.372.737,84 lei fără TVA.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole