ATENȚIE! Copil pierdut în Târgu Mureș… UPDATE: minorul a fost găsit

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș anunță printr-un comunicat de presă, remis vineri 16 iulie, dispariția unui minor în vârstă de 12 ani, pe nume Otvos Csaba, care a plecat de pe raza municipiului Târgu Mureș și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu. Minorul dat dispărut are următoarele semnalmente: înălțime 1,40-1,50 m, greutate aprox. 40-50 kg, păr brunet, tuns scurt, ochii negri. Cei care îl văd sau care pot furniza informații cu privire la locația sa, sunt rugați să sune la 112, număra național unic de urgență.

„În fapt, astăzi, 16 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au fost sesizați de către reprezentanții unei instituții pentru protecția drepturilor copilului, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.20, minorul OTVOS CSABA, de 12 ani, a plecat voluntar de la o unitate de învățământ din municipiul Târgu Mureș și nu a revenit la adresa de domiciliu. În cauză, polițiștii au demarat de îndată verificări și activități de căutare, în vederea depistării minorului. Minorul Otvos Csaba are următoarele semnalmente: înălțime 1,40-1,50 m, greutate aprox. 40-50 kg, păr brunet, tuns scurt, ochii negri.Acesta nu comunică eficient, având în vedere că suferă de un handicap mintal grav.  La data plecării purta un maieu și pantaloni scurți de culoare portocalie și sandale de culoare verde. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, comunică reprezentanții IPJ Mureș.

Update

Conform unui nou comunicat transmis ulterior de către IPJ Mureș, în jurul orei 18, minorul a fost găsit și se află în afara oricărui pericol.

„Se revocă dispariția minorului Otvos Csaba. În urma activităților specifice de căutare, acesta a fost depistat pe raza municipiului Târgu Mureș, nefiind victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Post-ul ATENȚIE! Copil pierdut în Târgu Mureș… UPDATE: minorul a fost găsit apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole