Asteptam sa se intample o nenorocire? Un criminal, acuzat că și-a violat fiica, își terorizează soția și pe angajații unui complex de servicii comunitare din Ploiești

Asteptam sa se intample o nenorocire? Un criminal, acuzat că și-a violat fiica, își terorizează soția și pe angajații unui complex de servicii comunitare din Ploiești

Viorel R., un bărbat din Mizil, cercetat penal pentru că și-a violat fiica, dar și pentru că a condus un autoturism fără a avea permis de conducere, este acuzat acum că-și terorizează soția care s-a refugiat împreună cu copiii într-un centru al DGASPC Prahova. Bărbatul a fost condamnat în trecut la 17 ani pentru omor.
Soția individului se află în prezent în grija statului, fiind cazată la Complexul de Servicii Comunitare „Cireşarii” Ploieşti” împreună cu cei doi copii minori. Femeia a ajuns în această situație disperată din cauza terorii la care a fost supusă de către partenerul ei de viață. Ca să scape de amenințările și de bătăile care nu contenesc nici acum, R.T. s-a adresat judecătorilor din Ploiești cărora le-a cerut să emită un ordin de protecție, în speranța că soțul agresiv, care o păzește inclusiv în fața centrului unde locuiește în prezent, o va lăsa în pace. Femeia le-a explicat judecătorilor că nu poate ieși pe stradă să-și rezolve problemele pentru că bărbatul o așteaptă în fața centrului Cireșarii, amenință în permanență, atât pe ea cât și pe angajații complexului, și chiar a lovit-o.

Viorel R. Are un trecut „dificil”, așa cum a fost descris de către apărătorul său în instanță. La începutul anilor 2000 a fost condamnat la 17 ani pentru omor, în prezent fiind în libertate deși este cercetat în alte două dosare penale pentru viol, victima fiind chiar fiica lui minoră, și pentru conducere fără permis. Împotriva sa a mai fost solicitat o dată un ordin de protecție, dar, imediat ce acesta a expirat, individul a început să-și terorizeze din nou familia.

Judecătoria Ploiești a admis, vineri 17 iunie 2022, cererea privind emiterea ordinului de protecţie și i-a interzis agresorului „orice contact orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta și cu minorii. Măsurile dispuse îşi vor produce efectele pentru o perioadă de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin de protecţie”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Sursa www.ziarulincomod.ro

 

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole