Asistații sociali bine mersi, acasă. Primăria Călărași îi ocrotește când e vorba de muncă…

Potrivit unui comunicat la Primăria Călărași sunt bine mersi ocrotite social 114 familii. Din acestea doar 28 sunt apte de muncă, restul au bineînțeles scutiri medicale. Domnii/doamnele asistate trebuie să presteze între 6  – 39 ore/lună de muncă. În afară de acestea 28 alte 21 de persoane primesc mancare caldă si trebuie să presteze 40 ore/lună de muncă. 

Nu vă speriați. Fotografia nu este din mun. Călărași

În cele 8 zile lucrătoare din acest an, un număr uluitor de asistați au muncit. Azi au muncit 2 persoane la spații verzi, alte 2 la Cimitire și 1 la Asistența socială. Contactat telefonic șeful de la Administrația Cimitirelor a declarat că la el la 2 Cimitire cele 2 persoane au strâns în saci gunoaiele de lângă tomberoane și acele candele roșii, timp de 6 ore fiecare.

Tot mai mulți călărășeni se întreabă de ce aceste persoane nu sunt folosite pentru a curăța gheața de pe domeniul public, conform legislației în vigoare. Se arată starea jalnică a străzilor transformate în patinoar pe care nu s-a aplicat sare sau nisip. Așadar domnilor de la Primărie…puteți să-i organizați mai eficient pe acești asistați?

Post-ul Asistații sociali bine mersi, acasă. Primăria Călărași îi ocrotește când e vorba de muncă… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole