Asia Express, ediţia din 13 octombrie 2021. Critici pentru Adriana Trandafir înainte de cursa pentru ultima şansă

În ediția din 13 octombrie 2021 a emisiunii Asia Express, Zarug a criticat-o dur pe Adriana Trandafir. Cei doi s-au certat chiar înainte de cursa pentru ultima șansă.

Îndrăgita actriță s-a plâns de faptul că i-a fost foarte greu să găsească un loc în care să se cazeze. Zarug a pus-o la zid după ce a auzit declarațiile vedetei

Lorelei Bratu și Zarug au câștigat imunitatea în ediția precedentă a reality show-ului de la Antena 1. Cei doi s-au bucurat de mesele festive și de o plimbare cu balonul în Cappadocia.

Asia Express, ediţia din 13 octombrie 2021. Critici pentru Adriana Trandafir înainte de cursa pentru ultima şansă

Înainte de cursa pentru ultima șansă, Zarug și Adriana Trandafir au avut parte de tensiuni. Concurentul a criticat-o pe actriță, spunându-i că mereu se plânge pentru a atrage mila celorlalți.

Declarația a venit după ce Adriana Trandafir le-a spus celorlalți cât de grea a fost găsirea cazării pentru ea și fiica ei, Maria Speranța.

Zarug nu s-a mai putut abține și a făcut câteva comentarii la adresa fostei concurente de la Te Cunosc de Undeva. Acesta i-a spus vedetei că încearcă să se victimizeze pentru a nu fi votată de ceilalți.

„Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are mereu câte o poveste tristă pe care toți o avem, toți trecem prin aceleași greutăți. Nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele…

În momentul în care vii la careu și îți pui problemele la înaintare, acest lucru face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți îi face să nu vă voteze. E o formă de manipulare emoțională care mie nu-mi place.

Urăsc nedreptatea (…), mila e ceva ce disprețuiesc profund, cerșitul de milă cu orice ocazie mi se pare o dovadă de lipsă de caracter”, a spus Mihai Zarug la Asia Express, în ediția din 13 octombrie 2021.

Actrița a încercat să se apere și i-a spus lui Zarug că nu încearcă să se victimizeze. „Noi nu am venit aici ca să cerșim milă”, i-a spus aceasta.

În continuare, Zarug și-a menținut opinia despre Adriana Trandafir. „Adriana este o fântână constantă de lacrimi într-un demers egoist de a-i face pe ceilalți să se simtă vinovați și să n-o voteze. Sincer, m-am săturat de asta!”, a mai spus el.

Și alți concurenți sunt de părere că Adriana Trandafir încearcă să atragă mila celorlalte echipe.

„Simțim că le-am protejat de foarte multe ori”, a spus Mihai Petre despre Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole