Asalt asupra ghișeelor Primăriei Târgu Mureș

Odată cu deschiderea ghișeelor Primăriei Municipiului Târgu Mureș, în data de 11 ianuarie, pentru plata impozitelor și taxelor locale, peste 1.200 de târgumureșeni s-au prezentat să își achite taxele și impozitele pentru întreg anul 2021.

Pentru a evita aglomerația, în contextul pandemiei Covid 19, edilii locali au pus la dispoziția contribuabililor cinci puncte de lucru pentru efectuarea plăților.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Municipiului Târgu Mureș, cei care aleg să-și plătească integral taxele până la sfârșitul lunii martie, vor beneficia și de o reducere de 10 %.

,,Recomandăm ca persoanele fizice să achite impozitele și taxele online, prin metoda de plată electronică ,,ghișeul.ro”, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicației ghiseul.ro”, a precizat jrs. Szoverfi Laszlo, directorul executiv al Direcției de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Post-ul Asalt asupra ghișeelor Primăriei Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole